Diensten
Ga terug

Nieuwbouw

Wie grootse plannen heeft voor nieuwbouw, zoekt een aannemer die dat kan realiseren. Van der Drift Bouw uit Aalsmeer is zo’n aannemer. Van villa’s en huizen tot woonarken en bedrijfspanden, wij hebben het allemaal al eens gebouwd.

Van tekening en berekening tot afbouw

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis of bedrijfspand te laten bouwen. Vanaf de eerste tekeningen en berekeningen tot de laatste afwerking, domotica en interieurbouw. Met onze eigen vakmannen en betrouwbare onderaannemers realiseren wij elke opdracht waarbij slechts een maatstaf geldt: hoge kwaliteit.

Prefab vanuit Aalsmeer 

In onze grote werkplaats in Aalsmeer bereiden we elke bouw zoveel mogelijk voor. De prefab onderdelen worden vervolgens op locatie geplaatst. Staat de locatie dit niet toe, dan bouwen we het ter plekke. Wat de situatie ook is, wij voorzien het en passen ons hierop aan. Zo voorkomen we onaangename verrassingen. 

Berekening van uw bouwplan 

Wij bouwen zowel onder de architect als in eigen ontwikkeling en in opdracht. Heeft u de bouwtekeningen al klaarliggen of enkel een idee of een kavel? Hoever u ook al bent in de voorbereiding, wij komen graag met u in gesprek en berekenen wat de bouwplannen voor u betekenen in zowel tijd als kosten. Of we tekenen een heel huis, net wat u wilt. 

Uw aannemer voor nieuwbouw

Zoekt u een aannemer voor uw nieuwbouwplannen? Of wilt u een reĆ«le berekening? Neem dan contact met ons op zodat we de situatie ter plaatse kunnen opnemen. Als lid van BouwGarant bent u er bij ons bovendien van verzekerd dat de nieuwbouw ook daadwerkelijk opgeleverd zal worden.

Neem contact op