Werkwijze

Werken met aannemersbedrijf Van der Drift Bouw

Wilt u eerst wel eens weten hoe ons aannemersbedrijf werkt voordat u contact opneemt? Dat vinden wij alleen maar logisch. Wij willen ook altijd eerst meer weten voordat we aan een opdracht beginnen!

Onze werkwijze

Of u nu een kavel, een vervallen huis of een onhandige zolder heeft of juist een aanbouw wenst voor extra ruimte, wij kunnen het voor u maken, verbouwen of renoveren. En dankzij ons lidmaatschap bij BouwGarant, weet u zeker dat het goed zit. Wat uw vraag of bouwplannen ook zijn en of het nu via een architect, bouwbegeleider of uzelf loopt, wij hanteren de volgende werkwijze:

Persoonlijke opname

Voordat wij iets gaan berekenen of op papier zetten, nemen we de situatie eerst zelf op en bespreken we met u wat uw wensen zijn en waarom u dat wilt. Met onze ervaring zien en horen we vaak meer en kunnen wij u direct al goed adviseren.

Berekenen en tekenen

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden van de situatie ter plaatse, maken wij een berekening. Als u al met een architect samenwerkt, gebruiken we het bouwplan en het bouwbestek dat er al is. Wij tekenen met de computer het hele plan uit zodat we vooraf al weten wat we tijdens de bouw zullen tegenkomen. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen en kunnen we vrijblijvend een gespecificeerde offerte afgeven die u informeert over de kosten en de planing.

Van vergunningen tot uitvoering

Bent u akkoord, dan gaan wij voor u aan de slag en regelen we wat nodig is. Dat varieert van het aanvragen van vergunningen en het maken van constructieberekeningen tot het bestellen van de materialen en het inplannen van de mensen.

Continue informatie en controle

Gedurende het project blijven we altijd in contact met de opdrachtgever en de daarbij betrokken partijen zoals de architect of een bouwbegeleider. Zo bespreken we de gang van zaken tijdens de frequente bouwvergadering en stellen we oplossingen voor bij punten die anders dan gepland lopen. Is het project niet zo groot dat er een bouwvergadering is, dan houden we vanzelfsprekend ook regelmatig contact met de opdrachtgever zodat iedereen altijd geïnformeerd is en we tijdig kunnen ingrijpen of wijzigen waar nodig. Ook wordt elk project wekelijks bezocht om de voortgang ter plaatse te controleren en aan te sturen. Op die manier houden we de lijnen tussen de opdrachtgever en de uitvoerders kort en bespreekbaar.

Oplevering

Nadat de opdracht is uitgevoerd, vindt de oplevering plaats. Zijn er dan nog restpunten, dan worden die vanzelfsprekend zo snel mogelijk goed opgelost. Gelukkig is dit niet de standaard. Een feestelijke oplevering van een kwalitatief goed product juist wel. En daar zijn we natuurlijk best trots op!

Laten we eens kennismaken

Zoals gezegd begint elk bouwproject met een plan of een wens en dat bespreken wij graag met u. Wilt u eens kennismaken met ons? Of ons laten kennismaken met uw nieuwe, oude of vervallen huis? Wij horen het graag! Neemt u contact met ons op?

Neem contact op