OVER ONS

Aannemersbedrijf Van der Drift Bouw uit Aalsmeer

Een gerenommeerd aannemersbedrijf uit Aalsmeer met 8 medewerkers in vaste dienst en 2 broers aan het roer. Dat is Van der Drift Bouw, een bouwbedrijf gestart in 1998 en met al vele spraakmakende en bijzondere bouwprojecten in de portfolio.

Hoge kwaliteit

Klanten die nieuwe klanten doorverwijzen, architecten en bouwbegeleiders die terugkomen. Het zegt al heel veel over de kwaliteit die wij leveren. Die is namelijk erg hoog. Omdat wij dat heel gewoon vinden. Dat heeft z’n prijs, maar die is reëel. Zodat we samen een mooi eindresultaat kunnen bereiken waar iedereen meer dan tevreden over is.

Goede voorbereiding


Behalve dat we goed kunnen bouwen en verbouwen, zijn we ook goed in het maken van de berekeningen en het uitwerken van de tekeningen voordat de opdracht begint. Door deze informatie en de computerschetsen weten we heel precies wanneer welke fase start en wat wanneer nodig is. Zo zien we vooraf waar mogelijke problemen kunnen ontstaan, kunnen we die tijdig voorkomen en leveren we een beter eindresultaat.

Vakmannen in Aalsmeer


Dankzij de korte lijnen en onze no-nonsense aanpak kunnen we snel schakelen. Met 8 vakmannen op het gebied van elektra en domotica, stuc- en tegelwerk en timmerwerk kunnen we eigenlijk elke klus aan. En als het nodig is, schakelen we betrouwbare en professionele onderaannemers in. Daarnaast bouwen we ook veel prefab onderdelen in onze werkplaats van 550m2 in Aalsmeer. Met deze kant-en-klare onderdelen in hout, kunststof of bijvoorbeeld zink kunnen we op locatie veel sneller werken. En is prefab niet mogelijk, dan bouwen we het ter plaatse. Snel, duidelijk en goed. Zo werken wij namelijk graag. 

Aannemers in Aalsmeer 

Ons bouwbedrijf in Aalsmeer begon in 1998 met de broers Jeroen en André van der Drift. Als aannemersbedrijf startten we aan de Legmeerdijk en zijn we sinds 2012 gevestigd aan de Hoge Dijk achter de Oosteinderweg. Jeroen had al vele jaren ervaring in de bouw als uitvoerder bij de Hollandsche Beton Maatschappij, het tegenwoordige BAM waar hij betrokken was bij grote projecten zoals die van de Nieuwezijds Kolk in Amsterdam. In diezelfde tijd leerde André het vak van metselen en timmeren bij een aannemer in Aalsmeer. Nadat Jeroen ook nog voor een Aalsmeerse aannemer had gewerkt, begonnen ze samen Van der Drift Bouw.

De eerste grote bouwprojecten

Vanaf de start hadden we grote bouwprojecten onder handen. De eerste al in ‘98: de renovatie van een herenhuis in Bennebroek. In 1999 volgde een complete verbouwing van een woonhuis en schuur en de bouw van een bijbehorende garage in Amstelveen. Datzelfde jaar werden de eerste 2 werknemers ook aangetrokken, waaronder de 3e broer Emil.

Prestigieuze bouwopdrachten 

Gaandeweg kreeg het aannemersbedrijf meer prestigieuze opdrachten. In 2000 bouwden we ons eerste huis in Aalsmeer en in 2004 onder een architect de eerste 2-onder-1-kap aan de Noorddammerweg in Amstelveen. In diezelfde periode kochten de broers van Van der Drift 2 kavels aan de Hornweg in Aalsmeer en lieten hiervoor een architect 2 villa’s ontwerpen die in eigen beheer werden gebouwd. Maar ook huizen waar hele verdiepingen onder werden gebouwd of juist erbovenop, een woonark als een drijvende villa of ‘gewoon’ een dakkapel, uitbouw en serre werd gebouwd door Van der Drift Bouw.

Aannemersbedrijf én lid van BouwGarant 

Inmiddels is aannemersbedrijf Van der Drift Bouw uit Aalsmeer geen onbekende meer in de regio. En met ons lidmaatschap bij BouwGarant kunt u er bij ons van op aan dat de opdracht ook wordt uitgevoerd. Wel zo’n geruststellende gedachte voor u én uw eventuele geldverstrekker.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over onze aanpak, onze ideeën en onze voorstellen? Neem dan contact met ons op. We leren u graag kennen!

Neem contact op