Diensten
Ga terug

Aanbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning of bedrijfspand? Dan komen wij graag met u in gesprek. Elke mogelijke aanbouw hebben wij inmiddels wel gebouwd; op, aan, achter, naast en zelfs onder bestaande gebouwen. Wij horen graag wat uw wensen zijn!

Vergunningsvrij aanbouwen

Wie de mogelijkheid heeft, kan het woonoppervlak van een huis vergroten met een aanbouw. Tot 4 meter is dat meestal vergunningsvrij. Ook kunnen tijdelijke gebouwen zonder vergunning worden neergezet, bijvoorbeeld voor mantelzorgers of om ouders die meer zorg vragen in te huisvesten. Welke vorm van uitbouw of aanbouw u ook wenst, wij regelen het voor u. En als uw situatie wel een vergunning vereist, vragen wij die ook voor u aan.

Aanbouw voor bedrijven

Ook voor bedrijven kan een aanbouw heel interessant zijn. Het vergroot de ruimte waarin gewerkt kan worden of geeft juist de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ontplooien. Zoals een kleine winkel naast een productiehal. Natuurlijk gelden hier wel weer andere regels voor. Wilt u daar eens over van gedachten wisselen? Laat het ons weten.

Kelder onder de woning

Extra ruimte kunt u ook krijgen met een kelder onder uw woning. Onderkelderen noemen we dat. Voor een standaard kelder maken we eerst de kelder prefab in onze werkplaats waarna we die onder uw woning installeren en toegankelijk maken vanuit uw woning. Wilt u weten of er onder uw huis ook een kelder geplaatst kan worden? Vraag het ons en we geven u een advies op maat. 

Bijzondere aanbouwen

Als aannemersbedrijf hebben wij al verschillende heel bijzondere aanbouwen gerealiseerd. Zoals een heel riante nieuwe woonlaag met sauna en zwembad onder een bestaand woonhuis. Voor bijzondere projecten maar ook voor een serre, dakkapel of een verlenging van de huiskamer komen wij altijd graag met u in gesprek. Neemt u contact met ons op?

Neem contact op