Diensten
Ga terug

Renovatie

Een oud huis weer terugbrengen in de oorspronkelijke staat met het gemak en comfort van nu. Dat is renovatie en dat doen we graag. Met aandacht voor de details en oog voor de wensen van de nieuwe gebruikers renoveren wij huizen onder architecten of direct voor de bewoners.

Details van de oorspronkelijke staat 

Een renovatie is niet zomaar een verbouwing. Waar normaal alleen de mogelijkheden en de wensen het uitgangspunt zijn, wordt nu gekeken naar de oorspronkelijke staat van het pand. Welke details waren aanwezig, wat kan worden hergebruikt en wat moet opnieuw worden nagemaakt? Renoveren vergt nauwkeurigheid, vakmanschap en kwaliteit. Aannemersbedrijf Van der Drift Bouw uit Aalsmeer biedt dat steeds weer.

Renovatie met het gemak van nu

Ook bij een renovatie kunnen de mogelijkheden van deze tijd worden aangebracht. Beveiliging, ledverlichting, zonnepanelen, elektronica en domotica. Door dit vooraf goed te bespreken wordt het meegenomen tijdens de renovatiewerkzaamheden. Wilt u hierin advies? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Wat een renovatie kost?

Heeft u een oud gebouw dat het verdient om weer helemaal in oorspronkelijke staat te worden teruggebracht? Wij leren dan graag u én dat gebouw kennen. Met een persoonlijk advies en een gedegen berekening kunnen wij u vertellen wat een renovatie voor u betekent. Neemt u contact met ons op?

Neem contact op