Diensten
Ga terug

Verbouw

Een verbouwing is vaak erg rigoureus. Of het nu om een oud huis gaat dat volledig gestript en opnieuw opgebouwd moet worden of een zolder die wordt verbouwd tot een slaapkamer met badkamer. Wij hebben de ervaring, leveren kwaliteit én werken netjes. Niet onbelangrijk als u tijdens de verbouwing in hetzelfde huis woont.

Opname ter plaatse 

Net als met nieuwbouw willen we ook bij verbouw eerst de situatie ter plaatse opnemen. Is het een hele woning die volledig verbouwd moet worden, dan bekijken we de huidige status om te weten wat er moet gebeuren. Maar ook als het om een enkele verdieping of ruimte gaat, willen we het zelf zien. Met een goede voorbereiding voorkomen we immers veel verrassingen tijdens de verbouw.

Totale verbouwing in 1x geregeld

Wilt u niet alleen verbouwen maar uw huis ook voorzien van zonnepanelen, domotica of een riante inloopkast? Dan regelen wij dat natuurlijk ook voor u. Met onze eigen vakmensen en een netwerk aan betrouwbare specialisten hebben wij een compleet aanbod. Bij Van der Drift Bouw regelt u de totale verbouwing in een keer goed. 

Wat kost de verbouwing?

Elke verbouwing is anders en iedereen heeft extra vragen en wensen. Daarom bespreken we de verbouwing persoonlijk met u als we de situatie ter plaatse komen opnemen. U krijgt dan van ons een gedetailleerde offerte die geheel is afgestemd op de mogelijkheden en uw wensen. Wilt u dat ook? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op