Diensten
Ga terug

Stuc- en tegelwerk

Een gladde muur of een strak getelde wand in de badkamer of keuken. Na een grote verbouwing, ingrijpende renovatie maar ook bij een nieuwe dakkapel werken onze vakmannen voor u alles netjes weg met goed stuc- of tegelwerk. Uw muren staan daarna weer strak in de stuc of tegels.

Stucwerk

Goed stucen is vakwerk. Met een egale laag cement of gips maakt een stukadoor de wand weer glad en recht of brengt juist een korrel- of waaierstructuur aan. Na een verbouwing waarbij vaak leidingen in muren zijn weggewerkt, gipsplaten zijn gebruikt en gaten zijn dichtgesmeerd wordt elke muur zo mooi afgewerkt. 

Tegelwerk

Vaak wordt voor de natte ruimtes gekozen voor tegelwerk. Of u nu kleine of juist hele grote tegels op de muur wenst, wij plaatsen het voor u. En wilt u in de badkamer of toilet toch liever stucwerk, dan kan dat natuurlijk ook.

Stucen of tegelen bij nieuwbouw of een verbouwing

Het stuc- en tegelwerk is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel bij de nieuwbouw, verbouwing of een aanbouw. Elke nieuwe of vernieuwde ruimte kunnen we daarmee netjes afwerken. Heeft u plannen voor een verbouwing of nieuwbouw? Overleg dan met ons wat de mogelijkheden zijn. Wij vertellen u dan ook graag over onze ervaring in het stuc- en tegelwerk.

Neem contact op