Diensten
Ga terug

Dakkapel

Met een dakkapel maakt u van een donkere zolder in een keer een lichte slaapkamer. Of u nu een schuin of plat dak heeft, een houten, kunststof of zinken dakkapel wenst, wij maken voor u de kapel die u wilt en die u direct meer ruimte geeft.

Prefab dakkapellen

In onze werkplaats in Aalsmeer bouwen we de dakkapellen prefab zodat ze in 1 dag op uw dak staan. Kan de dakkapel niet kant-en-klaar geplaatst worden, bijvoorbeeld omdat er geen kraan bij de woning kan komen, dan bouwen we de dakkapel ter plaatse. 

Houten dakkapellen voor meer ruimte in huis

De dakkapellen die wij bouwen zijn in basis van hout. De afwerking is echter zoals u wenst; kunststof, zink of ook van hout. Het plaatsen van een dakkapel wordt veelal gecombineerd met andere werkzaamheden zoals een nieuwe slaapkamer op zolder of een extra badkamer. Gaat u verbouwen omdat u extra ruimte in uw huis wenst? Overweeg dan meteen een dakkapel. 

Wat kost een dakkapel?

Wilt u weten of u uw woning kunt uitbouwen met een dakkapel? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om bij u langs te komen en ter plaatse de situatie op te nemen voor een gedegen advies en een doordachte offerte.

Neem contact op